25 aprilie 2024

Primarii de la Glodeni și Crângurile, reclamați de PSD la poliție! Care sunt acuzațiile

ipjdbOrganizaţia Partidului Social Democrat Dâmbovița

11.12.2016

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, în comuna Glodeni, reprezentanții PNL se implică în mod activ în operațiuni de transportare a cetățenilor și de influențare a acestora în scopul acordării votului candidaților Partidului Național Liberal la alegerile Senatului și Camerei Deputaților, aceștia deplasându-se din poartă în poartă pentru a ține evidența persoanelor transportate în vederea răsplătirii acestora.

Acțiunea este coordonată de primarul comunei Glodeni, Chiran Gheorghe.

Menționăm că transportarea cetățenilor se realizează cu autovehiculul – proprietatea unității administrativ – teritoriale Glodeni, marca Dacia Duster, cu nr. de înmatriculare DB 02 WID, condus chiar de către primarul localității.

 

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere a celor implicați pentru aplicarea sancțiunilor ce se impun în conformitate cu prevederile art.386 din Noul Cod Penal – Coruperea Alegătorilor.

 

 Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

Organizaţia Partidului Social Democrat Dâmbovița

11.12.2016

COMUNICAT DE PRESĂ

 Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, la secția de votare nr. 221 din localitatea Crângurile, primarul comunei, Barbu Costin, împreună cu consilierii locali PNL și alți simpatizanți ai aceleiași formațiuni politice au făcut presiuni asupra alegătorilor cu scopul de a-i împiedica să-și exercite liber dreptul de a vota.

Mai mult decât atât, având sprijinul mai multor persoane de etnie romă aceștia staționează ilegal pe raza secției de votare nr. 221 din comuna Crângurile amenințând cu fapte de natură penală persoanele care vin să-și exercite dreptul la vot dacă nu votează cu PNL.

Pentru a evita riscul săvârșirii de alte infracțiuni, Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa solicitând suplimentarea efectivelor de pază și supraveghere. Precizăm că, deși au mai fost semnalate incidente similare pe parcursul acestei zile, nu a fost luată nicio măsură pentru remedierea acestora până în prezent.

 Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial