8 mai 2024
“Violențe extreme asupra candidaților PDL Dâmbovița”

“Violențe extreme asupra candidaților PDL Dâmbovița”

COMUNICAT DE PRESĂ

Violențe extreme asupra candidaților PDL Dâmbovița

Sarabanda agresiunilor la care sunt supuși candidații Partidului Democrat Liberal Dâmbovița atinge cote de o gravitate deosebită. Astfel, în noaptea de 18-19 mai, Cristian Doiță, care a intrat în cursa pentru fotoliul de primar în comuna Dragomirești din partea PDL,a fost agresat verbal și fizic de un grup de opozanți PSD, instigați de actualul primar social-democrat, Dragoș Vlădulescu.

Totodată, au fost distruse toate materialele de propagandă electorală ale candidatului nostru și ale PDL. Poliția a fost sesizată prin numărul de urgență 112 și s-a deplasat la fața locului, urmând să procedeze în consecință. De asemenea, va fi sesizat Biroul Electoral Județean și vor fi depuse plângeri împotriva primarului violent și a acoliților acestuia.

Reamintim că în aceeași comună, la Alegerile Locale din 2008, un membru PDL a fost omorât de un grup violent de militanți, membri și simpatizanți PSD.

Tot în noaptea de 18-19 mai, în comuna Ocnița, oponenții politici ai candidatului PDL pentru funcția de primar, actualul edil Viorel Cismaru, au distrus un panou oficial pentru afișaj electoral și l-au amplasat chiar în fața locuinței acestuia. Primarul Viorel Cismaru a sesizat organele de poliție și va informa Biroul Electoral Județean.

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial