20 aprilie 2024
“LOCOTENENTUL” LUI BORIGA! Dacă la baschet are mână liberă… Beizadeaua Iugulescu n-are putere la Chindia!

“LOCOTENENTUL” LUI BORIGA! Dacă la baschet are mână liberă… Beizadeaua Iugulescu n-are putere la Chindia!

❚ Președintele lui CSM Târgoviște și protejații săi nu sunt pe placul șefilor de la fotbal, inclusiv al lui Florin Popescu ❚ Iugulescu își face în schimb de cap la CSM Târgoviște, ignorându-l cu multă răutate pe Cătălin Tănase, pentru a aduce un antrenor fără nici un fel de experiență în baschetul feminin

Responsabil cu stabilirea băncii tehnice la noua echipă de baschet feminin CSM Târgoviște, Ciprian Iugulescu l-a ignorat pe Cătălin Tănase, antrenorul cu cele mai importante rezultate din baschetul dâmbovițean, pentru a-l oferta pe Florin Nini, un tehnician fără nici un fel de experiență la nivel feminin. După ce l-a executat pe Ionel Pitaru, un alt greu al sportului local, beizadeaua Iugulescu nu s-a lăsat până nu l-a trecut pe linie moartă și pe Cătălin Tănase, un antrenor însă bine cotat în cercurile înalte, de vreme ce a devenit selecționerul naționalei de senioare a Siriei. Marele „expert” în toate, inclusiv în baschet, Iugulescu a transferat întâi jucătoarele, după care a numit și antrenorul. „Nini habar nu avea ce lot are la dispoziție, nici măcar nu auzise de unele jucătoare. Vă dați seama când de mult îl urăște acest om pe Tănase, de vreme ce l-a ignorat intenționat, aducând la echipă un antrenor afon în baschetul feminin”, ne-a vorbit o sursă bine informată. Chiar dacă a lucrat 17 ani la nivelul baschetului masculin, ultima oară fiind antrenorul secund al echipei de seniori a Stelei, pregătind în paralel și naționala UNDER 18, Nini nu are nici un fel de experiență în munca cu fetele. „Baschetul este același pentru toată lumea”, se încurajează singur, dar recunoaște că nu îi va fi ușor. „CSM Târgoviște este un pariu destul de greu, nu pus cu frica, ci cu cariera mea și cu mine însumi”, s-a exprimat pe un site de specialitate.

Beizadea neagreată în lumea sportului, dar protejată politic

Infiltrată și la echipa de fotbal, beizadeaua Iugulescu și-a mai pierdut din putere odată cu preluarea centrului de copii și juniori de către „Țâcă” Zamfir. Cum nici la seniori nu prea mai are intrare de când echipa a ajuns pe mâna lui Silviu Dumitrescu, fiind în schimb prieten bun cu Costel Pană, Iugulescu mai face oarecum legea la nivelul administrării stadionului. Dovadă că și-a dat acceptul ca pe gazonul întreținut cu mari eforturi să se desfășoare activități sportive prilejuite cu ocazia „Zilei Metalurgistului”, spre nemulțumirea atât a lui Ion Crăciunescu, cât și a lui Silviu Dumitrescu. Următoarea țintă a beizadelei Iugulescu pare a fi Titi Ionescu, care îi stă în gât la stadion, dar și ca delegat, unde l-ar fi vrut pe bunul său prieten Armand Mihălăchioiu, neagreat însă de șefii cei mari. „Mihălăchioiu nu o să mai lucreze niciodată la Chindia, pentru că nu îl vrea Florin Popescu. Nici pe Iugulescu nu-l are la inimă, însă este prietenul de suflet al primarului Boriga și nu prea are ce-i face. Nu mai ai loc de Iugulescu prin oraș, se plimbă arogant cu mașina primarului și se laudă că el nu are șef”, ne-a dezvăluit un apropiat al beizadelei. Dacă la baschet este șerif și i s-a dat mână liberă să facă ce îl taie capul, Iugulescu nu este la fel de important și pentru cei de la fotbal, care îl acceptă de nevoie, doar pentru că este „locotenentul” lui Boriga, scrie jurnalistul Costin Mihai.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial