2 mai 2024
VIDEO! “L-am găsit cu vată la ochi, era sânge…” Părinţii poliţistului bătut de Danezu, reclamă spitalul!

VIDEO! “L-am găsit cu vată la ochi, era sânge…” Părinţii poliţistului bătut de Danezu, reclamă spitalul!

Medicii ne trateaza copilul ca pe un muribund si nu il ingrijesc asa cum ar trebui, acuza parintii politistului Codrut Oprea, aflat in coma de mai bine de un an. In timp ce verifica o informatie, agentul a fost lovit cu o sticla in cap de un membru al lumii interlope. Acum este la Spitalul de urgenta Floreasca, unde vor ajunge si politistii bucuresteni, care verifica plangerea facuta de parintii sai.

“Am venit dimineata si l-am gasit pe Codrut cu vata la ochi, era sange si pe langa el. Am Intrebat cadrele medicale si mi-au spus «S-a zgariat Codrut». Cum sa se zgarie Codrut, el nu poate sa ridice mana, nu se misca. Ce sa va mai spun, are echimoza la ochi, nu este ingrijit cum se cuvine, nu au grija de el, nu-l alimenteaza la timp. Are mai multe vanatai, este tratat ca un muribund, parca asteapta sa scape de el”, spune Adrian Oprea, tatal lui Codrut.

Convins de faptul ca fiul sau este in pericol la spitalul de Urgenta Floreasca, Adrian Oprea a depus plangere impotriva medicilor care-l ingrijesc. El a prezentat si o poza facuta cu telefonul mobil care arata o echimoza la arcada. Anchetatorii s-au deplasat la sectia de terape intensiva unde este internat politistul si i-au facut mai multe fotografii in zonele unde s-au descoperit urmele de violenta. Ii vor audia si pe doctori.

Politistul, aflat in coma de un an de zile, a fost decorat de presedintele Romaniei. Starea lui este foarte grava, iar medicii spun ca sansele de recuperare sunt minime. Codrut Oprea a ajuns sa depinda de aparate, dupa ce a fost atacat anul trecut intr-un bar din Targoviste de George Daniel Uta, zis Danezu, membru al unei grupari interlope. Codrut intrase in local sa verifice o informatie. Ranit, a ajuns la spital iar starea lui s-a agravat. A fost tratat si la Viena, insa medicii de acolo au spus ca nu mai au ce face pentru el si l-au transferat inapoi la Bucuresti. Cel care l-a lovit va sta 12 ani dupa gratii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial