2 mai 2024
“Femeile PDL Dâmboviţa le invită pe  omoloagele din opoziţie la cugetare înainte de cuvântare!”

“Femeile PDL Dâmboviţa le invită pe omoloagele din opoziţie la cugetare înainte de cuvântare!”

Organizaţia Judeţeană de Femei a PDL Dâmboviţa dezaprobă, în totalitate, declaraţiile preşedintei Organizaţiei de Femei a PSD, europarlamentara Rovana Plumb, cu privire la implicarea doamnei Maria Băsescu în disputa politică românească actuală, având în vedere atitudinea sa discretă afişată de-a lungul timpului.

Este regretabil că femeile din PSD şi PNL şi-au ales ca, tocmai în aceste zile, să fie cât mai vocale, ajungând să solicite, printre altele, sancţionarea României la nivel european prin blocarea fondurilor europene. Dimpotrivă, în acest moment toate iniţiativele României trebuie concentrate către atragerea fondurilor europene şi sporirea credibilităţii sale în plan extern.

Trebuie să amintim faptul că, în urma unui astfel de demers iresponsabil, judeţul Dâmboviţa ar fi puternic afectat, întrucât aici se derulează proiecte de peste 500 de milioane de euro, ocupând primul loc pe ţară din punctul de vedere al fondurilor europene atrase pe cap de locuitor.

Organizaţia Judeţeană de Femei a PDL Dâmboviţa a încurajat şi continuă să încurajeze exprimarea politică a femeilor, însă acest lucru trebuie făcut cu maximă responsabilitate şi înţelepciune, mai ales în momente tensionate, când cel mai important lucru este dialogul.

Considerăm că toate problemele pe care societatea românească le are în acest moment nu pot fi soluţionate prin manifestări agresive şi antisociale, dar fiecare cetăţean are dreptul la o opinie pe care să şi-o exprime în mod public.

De aceea, le invităm pe omoloagele din PSD şi PNL la masa dialogului, pentru o discuţie lucidă despre problemele pe care le are societatea noastră şi, mai ales, despre soluţiile pe care le putem găsi împreună.

Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Democrat Liberal Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial