24 aprilie 2024
“Este OBLIGATORIU ca SC Termica să fie repornită!”

“Este OBLIGATORIU ca SC Termica să fie repornită!”

„Comisia formată din reprezentanţi ai tuturor forţelor politice din Consiliul local s-a întâlnit într-o primă şedinţă, unde s-au desprins câteva concluzii şi am căzut cu toţii de acord că este obligatoriu ca SC Termica să fie repornită.

În aceste condiţii, în afară de rectificarea bugetară de aproape 40 de miliarde care a fost deja efectuată la şedinţa trecută de Consiliu local, urmează să se identifice şi alte surse financiare, astfel încât la momentul la care va fi nevoie să se asigure agentul termic pentru toţi locuitorii municipiului.

Repet, obligaţia asigurării continuităţii serviciului public de furnizare a energiei termice este a Consiliului Local Municipal Târgovişte şi este în atribuţia noastră de a căuta soluţii.

Avem din partea principalilor creditori ai SC Termica deschidere în legătură cu găsirea unor soluţii de stingere amiabilă a creanţelor, inclusiv prin eşalonare, astfel încât să reuşim să repornim SC Termica, urmând ca anul viitor să stabilim cu toţii o strategie cu privire la serviciul de furnizare a energiei termice pe termen lung”, a anunţat consilierul municipal al USL Dâmboviţa, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial