25 aprilie 2024
VIDEO: Pucioasa – Trei fetiţe, rănite în parc, după ce creanga unui tei s-a rupt şi a căzut peste ele!

VIDEO: Pucioasa – Trei fetiţe, rănite în parc, după ce creanga unui tei s-a rupt şi a căzut peste ele!

ranitpTrei fetite si-au vazut duminica seara moartea cu ochii, in timp ce se jucau linistite intr-un parc din Pucioasa.

Copilele erau sub un tei, cand, din senin, o creanga uriasa s-a prabusit peste ele. O fetita in varsta de 8 ani a ajuns la urgenta in Targoviste, cu fractura la piciorul stang, iar celelalte doua, de 7 ani, care au fost ranite usor, au fost duse la spitalul din Pucioasa.

ranitp4Pentru ca a fost o zi superba de vara, parcul din Pucioasa a fost duminica plin de copii. Cu totii alergau si se jucau, pana cand creanga unui tei urias a cedat, chiar peste trei fetite.

Ramona Scociu, mama unei fetite ranite: “Se juca in parc cu prietene, cu copii de varsta ei. A cazut o craca din copac peste ele, pur si simplu”.

“Fereasca Dumnezeu, puteau sa fie moarte… Va dati seama, ditamai copacul. Putea sa fie copilul meu“, spune un martor.

ranitp1Imediat, adultii au inceput sa sune dupa ajutor la 112. La fata locului au fost trimise un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Dambovita si un echipaj SMURD.

O fetita in varsta de 8 ani a fost transportata la UPU Targoviste, cu fractura la piciorul stang. Iar celelalte doua copile, de 7 ani, care au fost ranite usor, au fost duse la spitalul din Pucioasa.

ranitp3Parintii sunt revoltati si spun ca nu este normal ca asemenea incidente sa aiba loc.

Nu se poate asa ceva, putea chiar sa ramana acolo, e chiar ceva ingrozitor. Cineva sa ia atitudine pentru treaba asta, ne plimbam chiar cu frica, avem si noi copii“, spune un martor.

ranitp2Doru Butca, reprezentant primarie: “Noi raspundem din partea primariei. Pomul este verde, s-a rupt de sus, nu a fost vant. Asta e, s-a intamplat, nimeni n-a vrut sa se intample“.

Au fost curatati. Cand s-a toaletat tot parcul, nu stiu exact… Acum un an“, spune un muncitor de la primarie.

Cazul a ajuns in atentia politistilor, care au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala. Oamenii legii continua cercetarile si urmeaza sa stabileasca cine va fi tras la raspundere.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial