25 aprilie 2024
Pucioasa a sărbătorit Ziua Naţională a României! Vezi imaginile

Pucioasa a sărbătorit Ziua Naţională a României! Vezi imaginile

puc1Primăria Pucioasa a organizat şi în acest an manifestări speciale de Ziua Naţională a României.

Oficialităţile au depus coronae de flori în memoria martilor neamului şi au asistat la parada militară.

“Sărbătorim astăzi naşterea naţiunii române înfăptuită la 1 Decembrie 1918, în vremurile frământate care au urmat primului război mondial. A fost o zi care a încununat în mod fericit lupta poporului român pentru independenţă, un popor care a știut întotdeauna să lupte pentru dreptate și libertate și care a avut și are oameni curajoși care să o reprezinte.

pucVom fi puternici atâta timp cât vom rămâne uniţi, iar cu cât mai uniți vom fi, cu atât mai de neclintit vom sta în fața obstacolelor! Aceasta este lecția pe care ne-au lăsat-o peste ani strămoșii noștri și pe care ar fi bine să nu o uităm. Astăzi, trebuie să demonstrăm că suntem demni de moştenirea istorică venită de peste veacuri.

Nu trebuie să uităm că acest moment istoric nu putea exista fără sacrificiul vitejilor ostaşi români. Drept urmare, vreau să adresez mulţumiri ofiţerilor şi subofiţerilor Armatei Române, tuturor soldaţilor şi cadrelor active, dar și celor aflaţi în rezervă, precum şi veteranilor de război, tuturor celor care au luptat pentru ca noi să existăm ca stat naţional și să ni-i amintim pe eroii care s-au jertfit pe câmpul de luptă.

Mulțumesc tuturor celor care astăzi, în ciuda vremii geroase, au fost alături de noi!

LA MULȚI ANI PUCIOASA!

LA MULȚI ANI ROMÂNIA!”, spune primarul Dănuţ Bădău.

puc2

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial