28 martie 2024
PSD Dâmboviţa, precizări despre scandalul pentru şefia Consiliului judeţean

PSD Dâmboviţa, precizări despre scandalul pentru şefia Consiliului judeţean

Webp.net-resizeimage (2)COMUNICAT DE PRESĂ

În PSD Dâmbovița, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean nu a fost desemnat ținând cont de orgolii personale, ci în urma votului liderilor tuturor organizațiilor social-democrate din județ și al primarilor PSD. Încrederea acestora a fost câștigată datorită proiectelor pe care le-a propus pentru dezvoltarea socio-economică a județului Dâmbovița în următorii patru ani și, implicit, pentru asigurarea unei legături între președintele Consiliului Județean și edilii localităților din Dâmbovița care să fie bazată pe respect și încredere.

Apariția în spațiul public a unui apel al reprezentanților PRO România, prin care li se cere primarilor și membrilor PSD să sprijine, în alegerile locale, un alt candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, reprezintă, din păcate, o încercare de destabilizare a organizației PSD Dâmbovița, a echilibrului pe care am reușit să-l obținem în ultimele cinci luni, o încercare de bulversare a electoratului nostru.

Întâlnirile conducerii PSD Dâmbovița cu toți președinții de filiale și cu toți primarii social-democrați au avut ca temă și subiectul politicii de alianțe la nivelul județului și candidatura la Consiliul Județean. Din nordul județului până în sud și de la est la vest, toți membrii PSD nu concep și nu sunt de acord cu cedarea acestei funcții în favoarea reprezentantului unui alt partid. Este de neacceptat ca PRO România să participe la discuții pentru stabilirea unei alianțe și singurul subiect să fie doar cedarea de către PSD Dâmbovița a candidaturii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Posibilele alianțe trebuie să fie negociate în baza unor proiecte benefice pentru cetățeni, nu invocându-se funcții! O alianță trebuie să aibă ca suprem argument necesitățile acestui județ. Ne-am bucura ca discuțiile să fie efervescente, constructive, astfel încât să câștige dâmbovițenii. Până acum, s-au oprit, din păcate, din dorința PRO România Dâmbovița de a obține candidatura pentru președinția Consiliului Județean.

PSD Dâmbovița nu cedează presiunilor nici unui lider de partid. PSD Dâmbovița este mai unit ca niciodată, iar acest lucru se întâmplă pentru că, acum, în partidul nostru se discută, se dezbate, se comunică deschis, nu se ordonă! După alegerile interne din data de 19 ianuarie 2020, conducerea PSD Dâmbovița ține cont de părerea membrilor de partid, îi ascultă și îi apreciază indiferent de statulul pe care îl au în cadrul organizației.

Pentru a pune capăt oricăror speculații și fiindcă PSD Dâmbovița își respectă alegătorii, solicităm PRO România să facă publice numele primarilor PSD care au promis sprijinirea candidatului PRO România la Consiliul Județean Dâmbovița.

PSD Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial