6 mai 2024
PSD Dâmboviţa – “Fluturaşii care au împânzit Târgoviştea, o mizerie!”

PSD Dâmboviţa – “Fluturaşii care au împânzit Târgoviştea, o mizerie!”

flyer„În municipiul Târgovişte s-au distribuit fluturaşi unde personaje principale sunt eu, Adrian Ţuţuianu, Tudorică Răducanu, Cristian Stan. Dincolo de faptul că fluturaşii sunt calomnioşi, că nu au nicio legătură cu realitatea, că sunt o mizerie inventată de Partidul Naţional Liberal în disperare de cauză, pentru că ştiu că vor pierde alegerile şi în Târgovişte şi în judeţul Dâmboviţa.

Cer şi aici, pentru că se încalcă Legea finanţărilor partidelor politice, şi Autorităţii Electorale Permanente şi Poliţiei Dâmboviţa, să meargă la sediul din Bulevardul Castanilor, proprietatea domnului Miculescu, unde există aparatură de multiplicare, s-au multiplicat fluturaşi şi pentru alte localităţi din judeţ.

Solicit să se verifice cum s-au produs aceşti fluturaşi, cine a plătit, pentru că se încalcă Legea electorală şi Legea finanţării partidelor politice. Aveau obligaţia să spună cine sunt producători, câte exemplare şi le puteau da şi ziua pe stradă…

Le-au împrăştiat în câteva zone din municipiul Târgovişte şi sunt nişte mizerii”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Fluturaşii sunt nişte mizerii… ăsta este nivelul PNL. Mai mult nu ştiu să facă şi nu pot să facă. În afara faptului că sunt în mod clar ilegali, încalcă vreo câteva acte normative cu incidenţă în materia campaniei electorale, şi sunt şi calomniatoare. Aflu multe lucruri despre mine, mi-au fotografiat casa…

După 15 ani de muncă, am făcut un credit de 100.000 euro, care este în declaraţia de avere, mai are şi soţia mea vreo trei credite făcute şi am ridicat o casă care nu e terminată, nu are gard, n-are curte amenajată, pur şi simplu este o casă în care trăiesc cu familia mea.

N-am furat, toate veniturile mele sunt transparente… Eu dovedesc fiecare leu. Creditul este accesat în momentul în care lucram în domeniul privat.

Suma de care se vorbeşte la societatea civilă profesională de avocaţi este o sumă fabuloasă, toate aceste aspecte le găsiţi în declaraţia mea de avere şi în declaraţia de interese care există pe site-ul Consiliului Local, sunt date publice.

Este o săptămână decisivă, pe zona votului la acest moment, zarurile sunt aruncate, PNL pierde alegerile în judeţul Dâmboviţa şi în municipiul Târgovişte”, a declarat candidatul PSD la Primăria Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial