25 aprilie 2024
Protest în Bucureşti! Mii de oameni au ieşit în stradă! “DNA să vină să vă ia”, “Jos penalii!”

Protest în Bucureşti! Mii de oameni au ieşit în stradă! “DNA să vină să vă ia”, “Jos penalii!”

mars-amnistieProtestul din Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de proiectele de graţiere şi modificare a Codului penal elaborate de Ministerul Justiţiei, s-a încheiat după aproape o oră şi jumătate, timp în care circa 3.000 de oameni au cerut demisia Guvernului şi au scandat “Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, “DNA să vină să vă ia”, “Jos penalii!”, “La închisoare, nu la guvernare!”.

Toţi cei circa 3.000 de oameni care au protestat, miercuri, în Bucureşti, faţă de intenţia Guvernului de a da o ordonanţă de graţiere şi una de modificare a Codului penal, au plecat în jurul orei 21.45 din Piaţa Victoriei.

Aproximativ trei mii de oameni au ajuns, miercuri seară, în faţa sediului Guvernului, scandând “Demisia, demisia!”, “DNA să vină să vă ia”, “Jos penalii!”, “La închisoare, nu la guvernare!”, “Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, “Hoţii”, “România, trezeşte-te!”, “PSD, ciuma roşie”, “ALDE şi cu PSD, aceeaşi mizerie”.

Protestul a început în Piaţa Universităţii, iniţial participând câteva sute de persoane. După aproape două ore, manifestanţii au plecat în marş spre Palatul Victoria, iar pe drum li s-au alăturat sute de oameni.
sursa – news.ro
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial