20 aprilie 2024
Promovare – Dâmboviţa, la Târgul de Turism

Promovare – Dâmboviţa, la Târgul de Turism

targ-turism„Târgul de Turism este pentru noi un prilej de a promova frumuseţile judeţului Dâmboviţa şi tot ceea ce este important pentru un turism cultural de calitate.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa este asociat în acest proiect cu Consiliul Municipal Târgovişte. Valoarea totală a cheltuielilor pe care le-am făcut este de 100.000 lei, din care 60.000 lei sunt alocaţi de Primăria Municipiului Târgovişte şi 40.000 lei sunt alocaţi de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Vă precizez de la început că în proiectele europene pe care le-am derulat o componentă importantă a fost destinată promovării acestor proiecte, de aceea la standul de la Târgul de Turism se regăsesc Curtea Domnească, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Peştera Ialomiţei, turismul balnear din Dâmboviţa, Poarta Bucureştilor din municipiul Târgovişte şi alte monumente care ţin de Complexul Muzeal Curtea Domnească.

Remarc faptul că standul nostru arată extraordinar de bine, are personalitate şi a fost remarcat de foarte mulţi dintre vizitatori.

De asemenea, trebuie spus că avem un public numeros care a solicitat informaţii despre judeţul Dâmboviţa.

M-am întâlnit cu preşedinta ANTREC şi am stabilit ca în luna ianuarie să avem la Târgovişte o întâlnire cu agenţii de turism din ţară, în special din municipiul Bucureşti pentru că este foarte aproape de Dâmboviţa, pentru a promova Dâmboviţa ca destinaţie turistică de interes naţional”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial