28 februarie 2024
Proiect de suflet, la Corbii Mari – “Mergi înainte, Cristian!”

Proiect de suflet, la Corbii Mari – “Mergi înainte, Cristian!”

cristiCu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, în cadrul Parteneriatului dintre Biserică – Școală – Primărie, intitulat ” Dumnezeu este iubire!”, în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou s-a derulat prima etapă a Proiectului educațional caritabil, intitulat Mergi înainte, Cristian!, inițiat de către doamna Daniela Nicoleta Din, Profesor de Religie la Școala Gimnazială Petrești.

Proiectul a avut ca scop colectarea de fonduri, pentru ajutorarea tânărului Cristian Viorel Sandu din satul Corbii Mari, județul Dâmbovița, care, în urma unei boli grave, are nevoie de achiziționarea și ajustarea periodică a unei proteze de silicon.

Cu ajutorul preoților și credincioșilor de la parohiile “Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov” Ungureni (Pr. Laurențiu Stanciu), “Sfântul Ierarh Nicolae” – Fundu Părului (Pr. Aurelian Bărăceanu), “Sf. Arhidiacon Ștefan” – Moara din Groapă (Pr. Ariton Bobeanu) și “Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Petrești (Pr. Adrian Din și Pr. Ion Dinu), cu ajutorul concertelor caritabile ale Grupului Vocal “Lumină Lină” al Școlii Gimnaziale Petrești (coordonator Prof. Daniela Nicoleta Din) a fost colectată suma de 3.800 lei ce a fost oferită familiei tânărului mai sus menționat pentru a susține recuperarea medicală și achiziționarea unei proteze.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial