28 aprilie 2024

Produlești – Vânzătoare înșelată de clientul viclean!

bani1Poliția dâmbovițeană atrage atenția cetățenilor:

Atenție la înșelăciuni! Fiți prudenți!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Produlești au identificat principalul bănuit în cazul unei infracțiuni de înșelăciune, în persoana unui tânăr de 27 de ani, din județul Ilfov.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că în ziua de 19 septembrie a.c., acesta ar fi intrat într-un magazin din Produlești și sub pretextul achiziționării unor sticle de băuturi alcoolice, i-ar fi înmânat vânzătoarei o bancnotă de 200 de lei.

Ulterior, după ce ar fi primit restul, bănuitul i-ar fi spus vânzătoarei că nu mai dorește produsele, solicitând să i se restituie banii.

După plecarea acestuia, vânzătoarea a realizat că a fost înșelată cu 150 de lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, în vederea probării întregii activități infracționale ale tânărului, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița recomandă angajaților societăților comerciale să fie prudenți în momentul în care primesc de la clienți bancnote mari pentru a fi schimbate în altele mai mici sau pentru a achita diferite produse.

Așa-zișii clienți profită de orice moment de neatenție pentru a sustrage din banii primiți rest, unii dintre ei răzgândindu-se chiar și în ceea ce privește achiziționarea produselor respective.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial