27 aprilie 2024
PĂRINŢI ÎNDOLIAŢI: Şi-au băgat în groapă ce iubeau mai mult!

PĂRINŢI ÎNDOLIAŢI: Şi-au băgat în groapă ce iubeau mai mult!

Au curs rauri de lacrimi astazi la Rancaciov, unde a fost inmormintat un baietel de un an si patru luni, care s-a stins la spitalul Marie Curie din Capitala.

Parintii lui ii acuza pe medici ca nu i-au pus un diagnostic, nici macar cind starea lui se agravase extrem de mult.

Abia medicii legisti au aflat, la necropsie, cauza mortii: pneumonie. Revoltata, familia a depus plangeri si la Politie, si la Colegiul Medicilor.

In urma cu trei saptamani, baietelul a ajuns la spitalul din Targoviste pentru ca ii aparusera niste pete rosii pe picioare.

Medicii de aici l-au trimis in Capitala pentru investigatii amanuntite. Dar, dupa doua saptamani, parintii si-au luat copilul acasa in sicriu.

“Netratat, nedescoperit de medici, pneumonie acuta mixta. Si in ultima faza, supradotat cu medicatie, insuficienta organica multipla.

A ajuns cu carenta acolo, adica lipsa de vitamine si l-am luat mort, pur si simplu mi l-a infectat in spital”, ne-a declarat Ionel Laurentiu Duta, tatal copilului.

Necropsia arata ca una dintre cauzele decesului a fost pneumonia. Parintii banuiesc ca boala a aparut in timp ce baietelul lor era internat in spitalul din Bucuresti. A stat doua saptamani intr-un salon in care se aflau alti doi copii bolnavi de pneumonie iar doctorita, sustin ei, n-a vrut sa-l mute.

“Sa se faca dreptate pentru ca a nenorocit un copil. Sora-mea, pleaca cu copilul de acolo. Zice, nici nu se uita la mine surioara… pacat de copil. L-au nenorocit, criminalii!”, ne-a povestit Ionela Rusu, matusa copilului.

“Ni l-au terminat, din cauza lor a ajuns baiatul unde a ajuns. La autopsie au zis ca i-a bagat tratament prea mult si din cauza asta i-a blocat organele. Ni l-au omorat, sa raspunda pentru ce a facut, dar degeaba, baiatul nu-l aduce inapoi!”, plangea o alta ruda.

Desi coplesititi de atata plans si suferinta, parintii sunt hotariti sa ceara pedepsirea celor ce se va dovedi ca sunt vinovati de moartea copilului lor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial