26 aprilie 2024
Primele ipoteze în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Greșeala care i-a fost fatală

Primele ipoteze în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Greșeala care i-a fost fatală

62041229Apar primele ipoteze în cazul morții lui Răzvan Ciobanu, găsit decedat, luni, în urma unui accident rutier. Corpul designerului a fost găsit la câțiva metri în afara mașinii sale, Range Rover, între copaci.

Fostul pilot de raliuri Titi Aur susține că este aproape sigur, după ce a văzut fotografii și înregistrări video de la locul accidentului, că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță, greșeală care i-ar fi fost fatală.

“Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță, asta este aproape sigur, pentru că a fost aruncat din mașină. Dacă nu porți centura de siguranță, poți fi aruncat pe oriunde și de pe scaunul din dreapta și din portbagaj”, a declarat Titi Aur la Realitatea.

Titi Aur susține că nu este exclus ca în mașină să se mai fi aflat o persoană, iar Răzvan Ciobanu să fi stat, de fapt, pe locul pasagerului.

“Dacă extindem sfera de speculație, poate ca Răzvan Ciobanu să fi fost pe scaunul din dreapta și altcineva să se fi aflat la volan. Acea persoană poate că a plecat de la locul accidentului”, a explicat fostul pilot de raliuri.

Într-o altă intervenție telefonică, Titi Aur a vorbit și despre ipoteza sinuciderii.

“Faptul că a mers foarte mult pe lângă șosea ori s-a jucat cu mașina, ori a avut alte motive, altfel nu înțeleg cum să meargă atât de mult pe lângă șosea fără să frânezi. Nu cred că e vorba de sinucidere pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur toată acțiunea e la viteză mare. Așa cum arată mașina, dacă ar fi avut centură de siguranță sunt aproape sigur că era în viață și se afla în mașină”, a spus fostul pilot de curse.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul a rulat cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu au fost găsite două cărți de identitate.

Una îi aparține victimei accidentului, în timp ce celălalt buletin este al unui tânăr din Călărași. De asemenea, în mașină ar fi fost găsite poșeta unei femei, precum și pantofi de femeie.

Aceleași surse mai spun că Răzvan Ciobanu venea dinspre Mamaia, însă, deocamdată, nu se știe de ce se afla pe acel drum județean (DJ 226), între localităţile Năvodari şi Săcele.

Tatăl lui le-ar fi spus polițiștilor că Răzvan Ciobanu se îndrepta spre Vâlcea, însă acel drum nu duce spre Vâlcea.

Mașina creatorului de modă a ieșit de pe drumul județean aproape 1 kilometru, pe câmp, până când s-a izbit de copaci. De asemenea, corpul lui ar fi fost găsit de un localnic lângă mașina distrusă de accident, în jurul orei 7 dimineața.

sursa – stirileprotv.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial