26 aprilie 2024
Loredana, fata de 17 ani, dispărută din Hăbeni, Băleni, a fost găsită

Loredana, fata de 17 ani, dispărută din Hăbeni, Băleni, a fost găsită

103845906_986610651801363_3850038981657704148_nLoredana, adolescentă de 17 ani, cu dizabilități, din Hăbeni, dispărută de o săptămână, a fost găsită în Târgovişte!

Poliţiştii au descoperit-o într-o casă părăsită, iar tânăra le-a declarat că nu ar fi fost victima niciunei infracţiuni.

Investigatorii o audiează însă şi au cerut intervenţia celor de la Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului Dâmboviţa.

ve3Mama ei povestește că acum 7 zile a văzut-o în timp ce se urca într-o mașină cu doi bărbați, iar de atunci parcă a intrat în pământ.

Indivizii au fost identificați de anchetatori; unul dintre ei a recunoscut că a adăpostit-o o noapte în locuința lui, însă spune că a doua zi ar fi lăsat-o pe stradă și că nu știa încotro s-a îndreptat.

Mama adolescentei dispărute se temea că fiica ei ar putea fi ținută cu forță undeva. Şi mai grav este că fata nu și-a mai luat medicamentele, iar starea ei de sănătate se putea înrăutăți.

maMaricica Păunoiu, mama fetei dispărute: ”Fetița luată de aici, din fața porții, o mașină din Comișani, cu numere străine. Ei au luat-o și o țin undeva, s-ar putea să fie închisă și să îi facă rău”.

Cei doi tineri care au luat-o pe copilă în mașină susțin că nu știu unde s-ar afla.

Polițiștii i-au audiat, dar nu au reușit să afle de la ei decât că au stat de vorbă cu fata, fără să-i facă vreun rău, apoi ar fi lăsat-o să plece.

veAdela Ion, vecină: ”Ia pastile, de sănătate. Ei spun că i-au dat drumul, dar acasă ea nu a apărut. Unde este dacă i-a dat drumul, de ce nu a văzut-o nimeni? Ori o ține sechestrată în casă, ori a plasat-o la alte persoane”.

ve1Vasile Ion, vecin: ”A dispărut, am căutat-o de o săptămână cu mama ei. Nu știm mai multe. A fost luată de doi indivizi, au declarații la politie că au lăsat-o dimineața sau seara, au declarații diferite”.

ve2Florin Neaga, vecin: ”Este bolnavă și probabil că au luat-o profitând de acest lucru. Nu poate avea grijă de ea, singură nu se poate întreține”.

Adolescenta care a dispărut are 1 metru 60 înălțime, aproximativ 55 de kilograme, păr blond, tuns până la nivelul umerilor și ochiul stâng artificial.

Fata a fost dată în urmărire națională.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial