28 martie 2024

Primele imagini surprinse după accidentul mortal de la Voineşti

acvo4Un bărbat de 29 de ani și-a pierdut viața, iar alți trei sunt în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a izbit un cal lăsat liber.

Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a răsturnat pe șosea, iar cei patru au rămas captivi.

acvo6Trecătorii au sunat la 112 după ajutor, dar până au ajuns salvatorii acolo, pentru unul dintre pasageri nu s-a mai putut face nimic.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 72 A, la ieşirea din comună Voineşti. La volan se afla un tânăr de 23 de ani, din Târgovişte, iar cu el în autoturism mai erau alţi trei prieteni. Aceştia le-au povestit anchetatorilor că la un moment dat, pe şosea a apărut ca din senin, un cal. Webp.net-resizeimageŞoferul a încercat să îl evite, însă nu a reuşit. În urma impactului violent, maşina s-a rostogolit pe şosea, iar tinerii au rămas blocaţi în autoturism.

Pompierii de la descarcerare au intervenit imediat pentru a scoate victimele, însă pentru unul dintre pasageri, în vârstă de 29 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

acvo3Victoria Nedelcu, asistent medical Ambulanţa: “Au rezultat patru victime, una decedata, trei duse la spitalul judeţean din Târgovişte, în stare foarte gravă.”

acvo8Calul, care hoinărea pe şosea fără stăpân, a murit pe loc. Localnicii povestesc că din cauza animalelor lăsate nesupravegheate, în zona au loc des accidente de circulaţie.

acvoLocalnic: “Oamenii ăştia poate aveau zile dacă calul era supravegheat. Animalele sunt lăsate nesupravegheate pe drumurile publice”

acvo5Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Urmează să afle cine e proprietarul calului şi de ce l-a lăsat liber pe stradă.acvo2 De asemenea, ei vor cere şi o expertiza pentru a se stabili cu exactitate cu ce viteza rula şoferul.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial