28 martie 2024

Fost asistent veterinar, găsit mort în locuința sa din Bâldana

spb1Un bărbat de 75 de ani, fost asistent veterinar, a fost găsit mort în locuința sa din Bâldana. După primele investigații, anchetatorii spun că ar fi vorba despre o sinucidere.

spb6De curând fusese implicat în accidentarea unui motociclist, iar de teamă că ar putea fi tras la răspundere, ar fi recurs la gestul extrem de a-și curma viața.

Omul a rămas văduv în urmă cu aproape trei ani. Avea trei copii, şi locuia împreună cu unul dintre ei şi cu familia acestuia. spb3Le-ar fi spus nepoţilor că are gânduri negre, iar rudele au încercat să îl liniştească, dar din nefericire n-au reuşit.

spb5Fiul victimei: “La copii le-a spus”

Se pare că bătrânul era îngrijorat după ce a fost implicat într-un accident, în urma căruia un motoclclist a fost rănit. accs10Gândul că ar putea fi tras la răspundere nu îi mai dădea pace, povestesc apropiaţii lui.

spb2Prietenul victimei: ″Ăla a intrat într-o grămadă de pietriş şi el de atunci, că îl dă la puşcărie, că îl închide…”

Mai mult, cunoscuţii spun că omul era în depresie după moartea soţiei.

spb4Vecină: “Era supărat, a rămas văduv, era supărat. Are nişte vaci, nu putea să se mai descurce cu ele, că era bătrân, de vândut nu voia să le vândă.”

Vecină: “Mergea supărat, avea şi el ceva pe suflet, dar nu spunea nimic, săracul”

soti1Trupul neînsufleţit a fost dus la serviciul de medicină legală, la Târgovişte, pentru autopsie. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial