4 mai 2024

Primele imagini şi declaraţii după accidentul microbuzului de la Voineşti! Şoferii povestesc totul

micro4Un microbuz cu pasageri a fost implicat într-un accident de circulaţie, pe DN 72A, la Voineşti.

Şoferul, aflat în depășire, a lovit mașina din față, apoi a izbit un stâlp de electricitate, pe care l-a doborât.

micro8Patru oameni au fost răniți în urma impactului, iar circulația în zonă a fost blocată zeci de minute.

Microbuzul condus de un barbat de 50 de ani se indrepta spre Targoviste.
micro7In centrul localitatii Voineşti, omul sustine ca semnalizase si intrase regulamentar in depasire, dar soferita aflata in fatză ar fi tras brusc de volan, iar el a incercat sa evite impactul.
microION RUSU, şoferul microbuzului: “Eram în depăşire, regulamentar, pe linie discontinuă şi instantaneu m-am pomenit cu ea în faţa mea. Ca să evit am tras de volan şi m-am pomenit în stâlp.”
micro6Femeia în vârstă de 44 de ani spune însă că semnalizase intenţia de a vira la stânga şi încetinise pentru a intra în parcarea unui supermarket. Şi, potrivit ei, microbuzul ar fi circulat cu viteză şi a acroşat-o.
micro1ANDREEA BĂDĂRAN, şoferiţa: “Eram deja pe a doua bandă, semnalizasem, am redus, din faţă aveam maşină, a trecut, eu aveam caruţă, am redus şi când să trag să intru n-am mai intrat.”
micro3Microbuzul plin cu pasageri s-a oprit intr-un stalp de electricitate, pe care l-a pus la pamant. Doi dintre calatori fost transportati la spital, iar doi au primit ingrijiri medicale la fatza locului.
micro2MARIUS BUGA – “Un adolescent de 16 ani si o femeie in varsta de 57 de ani, pasageri in microbuz au suferit rani si au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Intre timp, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar la finalizarea cercetarilor urmeaza sa stabileasca exact cine se face vinovat de producerea accidentului.”

micro9Ranitii se afla in afara oricarui pericol, spun doctorii.

sursa – Pro TV
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial