Nori de praf, motoare încinse și adrenalină, la Moreni! | TargovisteNEWS

Nori de praf, motoare încinse și adrenalină, la Moreni!

endu1Nori de praf, motoare încinse și adrenalină. De asta au avut parte ieri pasionații de motociclete care s-au întrecut la a patra ediție a campionatului național de endurocross.

endu5Din competiție nu au lipsit nici iubitorii de ATV-uri. endu6Echipaţi corespunzător şi cu motocicletele pregătite, cei 30 de concurenţi s-au întrecut pe traseul din Moreni, judeţul Dâmboviţa. Cum în zona plouase, noroiul le-a cam dat bătăi de cap.

endu2Participant: “Senzaţie pe care o am de vreo 10 ani şi nu moare niciodată. Adrenalina maxim, trebuie să ai curaj, să vrei, să îţi dedici timp pentru asta.”

endu4Dar participanţii nu au renunţat. Unii au ignorat chiar şi accidentările de anul trecut – pentru că, după cum spun ei, pasiunea este mare.

Participant: “Putin periculos, anul trecut am avut clavicula ruptă.”

endu3Din peisaj nu au lipsit nici iubitorii de senzaţii tari pe patru roţi.

endu7La final, cei mai buni au fost premiaţi, iar cei care nu au reuşit să urce pe podium spun că se vor pregăti pentru a-şi lua revanşa la următoarea ediţie a competiţiei.

endusursa – Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]