26 aprilie 2024
Primarul oraşului Răcari – “Tuturor vă doresc un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune!”

Primarul oraşului Răcari – “Tuturor vă doresc un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune!”

“ÎNCEPUT DE NOU AN ŞCOLAR LA SCOALA GHERGANI

Bun venit în anul școlar 2021-2022, dragi elevi ai Şcolii Ghergani!

Îmi doresc să consideraţi şcoala drept o a doua voastră casă şi, ca urmare, să-i respectaţi pe oamenii ei, fie cadre didactice, fie personal administrativ, s-o îngrijiţi cu multă dragoste.

Şi nu uitaţi, tot ce faceţi, să faceți cu multă iubire şi dăruire și nu veți da greş niciodată! Tuturor vă doresc un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune!”, a transmis primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.

“ÎNCEPUT DE NOU AN ŞCOLAR LA ȘCOALA COLACU

La început de nou an școlar 2021-2022, vă doresc, dragi elevi din Şcoala Colacu, un an cu sănătate și performanţe şcolare!

Nu uitaţi să vă respectați profesorii și să vă iubiți părinții, apreciind eforturile lor de a vă oferi tot ce e mai bun și încercaţi să-i răsplătiţi cu fapte bune!”, a mai spus primarul Marius Caraveţeanu.

ÎNCEPUT DE NOU AN ŞCOLAR LA LICEUL TEORETIC “ION GHICA” RĂCARI

“Tuturor elevilor liceului din Răcari vă doresc un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune! Aveți un liceu frumos și curat, înzestrat cu tot ce este necesar desfășurării unui învăţământ modern de calitate. Așteptăm din partea voastră dorința de a învăța, muncă temeinică și respect pentru tot ceea ce vă este pus la dispoziție”, a mai precizat edilul şef.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial