29 martie 2024
Primarul din Butimanu, declaraţii de ultimă oră! De ce s-a văzut nevoit să tragă cu pistolul

Primarul din Butimanu, declaraţii de ultimă oră! De ce s-a văzut nevoit să tragă cu pistolul

buti1Au răsunat focuri de armă joi pe un câmp din Butimanu, unde primarul  s-a văzut nevoit să își folosească pistolul cu bile.

El a fost chemat de un tractorist care susține că a fost atacat cu brutalitate de niște indivizi surprinși în timp ce furau porumb.

Până să ajungă însă edilul la fața locului, omul a fost bătut crunt și se află acum la spital.

buti7Tractoristul, ajutat de un alt bărbat, fertiliza un teren agricol aflat marginea comunei Butimanu când, într-un lan de porumb, a văzut mai mulţi indivizi care voiau să fure cereale. butiCând omul le-a spus să plece, spiritele s-au încins. Iar cei bănuiţi de furt ar fi reacţionat extrem de violent.

buti3Cel care a fost bătut, tractoristul, nu şi-a revenit. Are mai multe coliziuni la cap, lovit cu toporul la cap, la mâini”, a transmis Marin Dragnea, proprietarul terenului agricol.

Bărbatul care conducea tractorul a reuşit totuşi să îl sune pe primarul localităţii şi să ceară ajutor.

buti6M-am intersectat cu căruţele de romi şi de încă o maşină. Moment în care aceştia au devenit violenţi, mi-au înconjurat maşina, au vrut să folosească un topor, o bâtă, am scos pistolul care îl deţin legal, cu bile şi am tras trei focuri de avertisment în plan verical, în aer”, a explicat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

buti2Imediat după atac, scandalagii au fugit de la faţa locului. Acum poliţiştii îi cauta să îi aducă la audieri. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru distrugere şi loviri şi alte violențe.

buti5Între timp, tractoristul, cu răni grave, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. De suferit a avut şi un bărbat care îl însoţea pe primar, însă, din fericire, s-a ales doar cu leziuni uşoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial