30 aprilie 2024
Primarul de la Voinești: “Liviu Dragnea trebuie să plece! A arătat ce este în stare să facă”

Primarul de la Voinești: “Liviu Dragnea trebuie să plece! A arătat ce este în stare să facă”

primar-voinesti“Încă de acum 4 ani, mi-am exprimat fără teamă punctul de vedere vizavi de candidatura lui Liviu Dragnea pentru șefia PSD: „Oricine în afară de Dragnea”! De atunci, am intuit că partidul nostru, clădit cu multă trudă și profesionalism politic, riscă să o apuce pe o pantă greșită.
În aceste zile de tensiune internă, când problemele din sânul PSD au ieșit la suprafață, ca primar și vicepreședinte al PSD Dâmbovița, susțin demersul curajos al liderului Organizației, senatorul Adrian Țuțuianu, care i-a solicitat șefului PSD, Liviu Dragnea, să facă un pas înapoi și să renunțe la funcțiile pe care le ocupă.
Consider că inițiativa absolut democratică a liderilor PSD Adrian Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu este bine întemeiată și se bazează pe argumente adunate din teritoriu.
Acest demers va avea ca rezultat întărirea Partidului Social Democrat, cea mai mare formațiune politică din România. Liviu Dragnea trebuie să plece! A arătat ce este în stare să facă, iar partidul a început să scadă în sondaje. Tocmai de aceea îi cerem să se retragă!”, a spus Dănuț Gabriel Sandu, primarul comunei Voinești.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial