28 aprilie 2024
Antonel Jîjîie, învestit în funcţia de prefect! A depus jurământul fără să ţină mâna pe Biblie!

Antonel Jîjîie, învestit în funcţia de prefect! A depus jurământul fără să ţină mâna pe Biblie!

prefj4Antonel Jîjîie este oficial prefectul judeţului Dâmboviţa. Un director de la Bucureşti l-a învestit în noua funcţie.

Noul prefect a mulţumit celor prezenţi, mai puţin reprezentanţilor presei, care parcă nici n-ar fi fost la eveniment, şi a vorbit mult despre politic.

Surprinzător, Jîjîie n-a avut nimic de transmis dâmboviţenilor de rând.

Ne-am fi aşteptat ca noul prefect să spună că are uşa deschisă tuturor cetăţenilor şi că va încerca să le rezolve, atât cât permite legea, neajunsurile oamenilor simpli.

În timp ce depunea jurământul de învestire, prefectul a uitat să pună mâna pe Biblie. Directorul din Capitală a sesizat însă aspectul şi i-a atras atenţia.

prefj“Voi încerca, pe cât posibil, ca Instituţia Prefectului să stea în afara politicului.

Vom sprijini în egală măsură toate formaţiunile politice, dar strict pe legea în vigoare la acest moment.

Trebuie să ne concentrăm pe un control mai serios pe actele emise şi adoptate de autorităţile locale, constatăm că mai sunt şi derapaje la nivelul administraţiei locale, să fim mult mai atenţi.

Trebuie să ne concentrăm pe legea retrocedărilor, preocupările primarilor sunt pe alegeri şi mai puţin pe restituirea proprietăţilor către cei îndreptăţiţi.

Pretenţiile pe care le am mi le voi exprima către colegii din deconcentrate. Atâta am să vă spun, ne vom întâlni într-o perioadă următoare”, a transmis noul prefect.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial