27 aprilie 2024
Primarul de la Răcari, cea mai bună variantă pentru şefia PNL Dâmboviţa!

Primarul de la Răcari, cea mai bună variantă pentru şefia PNL Dâmboviţa!

marius-caravMarius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari ar putea fi noul şef al liberalilor dâmboviţeni! Edilul şef nu a ascuns faptul că are de gând să participle la alegerile pentru conducerea filialei judeţene a PNL.

Cu siguranţă partidul ar avea mult de câştigat odată cu alegerea lui Marius Caraveţeanu lider al organizaţiei judeţene, mai ales că liberalul a reuşit să învingă PSD de nenumărate ori în alegeri.

„În 2008 am plecat la un drum greu, anevoios, dar la capătul acestui drum am avut parte numai de victorii. Nu trebuie uitat anul 2008 când, împreună cu cei pe care îi am astăzi alături, am reuşit să schimbăm culoarea politică a localităţii, acest lucru se datorează membrilor Organizaţiei PNL Răcari, împreună constituind familia care îşi dă în fiecare zi silinţa ca oraşul Răcari să-şi schimbe în totalitate înfăţişarea.

Trebuie remarcate anumite greşeli pe care noi le-am făcut în campania electorală, şi când spun noi, mă refer la întregul partid politic care se cheamă PNL. Pe lângă absenţa unui mesaj puternic şi mobilizator de la liderii naţionali, am putea spune că ne-am culcat pe-o ureche, am dat dovadă de o doză de comoditate bazându-ne unii dintre noi pe rezultatele de la alegerile locale şi au ajuns ca, în decembrie, rezultatele să aibă o diferenţă foarte mare.

Ne urmăreşte în continuare fantoma aşaziselor tăieri de pensii şi salarii, unele adevărate, altele mai puţin adevărate, de care nu ştiu dacă vom putea scăpa curând şi adversarii noştri politici folosesc această armă de fiecare dată când au ocazia.

Din păcate, la acest moment, cu excepţia câtorva voci peneliste, trăgătorii de elită lipsesc cu desăvârşire din câmpul de bătălie politică. Cezar Preda este o voce foarte prezentă în media centrală, dar nu este suficient.

De ceva vreme sunt îndemnat să mă implic mai mult în politica dâmboviţeană. Vreau să vă spun că-mi manifest disponibilitatea şi intenţia de a participa la alegerile pentru desemnarea preşedintelui PNL din judeţul Dâmboviţa”, a declarat primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, preşedinte PNL Răcari.

„PNL Dâmboviţa nu este un partid puternic acum, este un partid divizat, slăbit, care nu şi-a găsit încă puterea şi drumul pentru a reveni, iar dacă noi acum, membrii PNL, nu ne adunăm cu gândurile noastre bune şi cu preocuparea ca acest partid să iasă întârit, nu vom face nimic. PSD are totul în judeţul Dâmboviţa. Noi ce avem!? Avem speranţa şi aş vrea să cred că şi dorinţa de a reveni în opţiunile electoratului. PNL trebuie să schimbe generaţia”, a declarat Cezar Preda, preşedinte interimar PNL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial