26 aprilie 2024
“Primarul Boriga se pricepe la scos panglici pe gură!”

“Primarul Boriga se pricepe la scos panglici pe gură!”

“Îi atrag atenţia public dlui Boriga că a fost reziliat contractul de lucrări la obiectivul «Modernizarea şi reabilitarea Drumului de centură al municipiului Târgovişte» încheiat cu celebra SC CAST SRL.

Vreau să-i spun că în luna august ar fi trebuit să fie finalizat proiectul şi eventual să taie panglica, că la asta se pricepe, la scos panglici pe gură şi la tăiat panglici, numai că modul defectuos în care s-a gestionat acest proiect a pus Primăria Târgovişte într-o situaţie absolut specială.

Adică proiectul e realizat 24%, s-au cheltuit zeci de miliarde de lei fără nici un fel de rezultat, şoseaua de centură a municipiului este plină de gropi şi îmi scrie mie la Consiliul Judeţean – că i-am prelungit autorizaţia de construcţie să-l ajut să reia proiectul – şi-mi spune că, până când se va derula procedura de achiziţie publică, Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat din cadrul municipiului Târgovişte va face demersurile legale pentru contractarea şi executarea lucrărilor de reparaţii.

Adică ne spune dl Boriga că nu a fost preocupat să ia banii europeni să avem o centură aşa cum trebuie, dar mai cheltuie şte câteva miliarde sau zeci de miliarde, pentru că nu ştiu exact ce are în cap, pe reparaţii, până când se reia proiectul european.

Atrag atenţia că termenul este luna octombrie şi că, dacă în octombrie nu este făcută achiziţia publică, vom pierde toţi banii europeni. Şi asta este o crimă, şi nu mă joc cu cuvintele, împotriva locuitorilor din municipiul Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial