9 mai 2024
Primarul Boriga poate să sărbătorească! Orgoliile USL lasă ÎN POM candidatul pentru primărie!

Primarul Boriga poate să sărbătorească! Orgoliile USL lasă ÎN POM candidatul pentru primărie!

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat! E februarie, alegerile locale vor avea loc în numai câteva luni, dar USL nu are candidat pentru fotoliul de primar al oraşului Târgovişte! Uite ce spune Gabriel Plăiaşu, deputat PNL de Dâmboviţa:

„Postul acesta este la Partidul Conservator. Nu ascund faptul că, din punct de vedere electoral, ca strategie electorală, am făcut demersuri pentru a avea cel mai potrivit candidat în competiţia cu actualul primar Gabriel Boriga în cursul acestui an. Vreau să vă spun cu mare sinceritate că în cursul anului 2012, comisia mandatată să negocieze pe seama protocolului USL în judeţul Dâmboviţa nu s-a întâlnit niciodată într-o şedinţă. În consecinţă, nu avem ce să comunicăm în plus.

Evident suntem în întârziere, atâta timp cât s-a anunţat că alegerile locale vor avea loc în luna iunie. Suntem în mare întârziere. Vine campania electorală imediat şi noi nu avem candidat. Vine campania şi trebuie să ai cu cine să te plimbi pe stradă, cineva credibil, nu incredibil. Nu reuşim să ne întâlnim din orgoliu. Partidele politice sunt formate din oameni, din ambiţii personale şi din orgolii şi de multe ori nu funcţionează o alianţă. Sunt orgolii din toate partidele, şi de la PNL, şi de la PC şi de la PSD”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial