26 aprilie 2024
Primăria Târgovişte vine cu veşti bune pentru pensionari!

Primăria Târgovişte vine cu veşti bune pentru pensionari!

club3„Ce înseamnă un astfel de club pentru pensionari? În afara unui spaţiu de recreere, discutăm de o serie de servicii pe care Primăria Târgovişte, prin Direcţia de Asistenţă Socială, le oferă în mod gratuit pensionarilor. Este vorba despre servicii de consiliere psihologică, servicii medicale primare, servicii stomatologice, pentru că, per total, acest punct termic, căruia i se dă o nouă destinaţie, are undeva la 350 mp.

Deci toate acestea sunt oferite de Primăria Târgovişte în mod gratuit. Eu sper ca această lucrare să se termine până la sfârşitul acestui an şi astfel să putem avea în Târgovişte primul club destinat pensionarilor. Este o investiţie care se cere de foarte mult timp în Târgovişte. Mă bucur că, iată, începem lucrările la acest obiectiv…

club1De asemenea, rezolvăm, în paralel, şi o problemă mare pe care municipiul Târgovişte o are cu aceste foste puncte termice, pentru că multe dintre ele sunt într-o stare avansată de degradare. Ne gândim ca, în afara acestor zece cluburi pentru pensionari, pe care vrem să le facem cât se poate de repede, să asigurăm o refuncţionalizare a acestor puncte termice pentru creşe, dar şi pentru alte obiective de investiţii necesare în cartierele municipiului”, a declarat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

club„Vreau să menţionez că se continuă lucrările în cartierul Matei Voievod. De asemenea, avem lucrările de la Grădiniţa nr. 9, unde este vorba despre terminarea corpului de construcţie care a fost lăsat într-o fază incipientă de aproximativ 7-8 ani. Tot în această perioadă sper să finalizăm şi licitaţia de execuţie pentru Piaţa «Mihai Viteazul».

Lucrăm şi la un after school din micro IV, de lângă Piaţa Aurora, unde avem o investiţie foarte interesantă derulată tot prin Direcţia de Asistenţă Socială”, a mai spus primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial