29 martie 2024

Primăria Târgoviște va înființa un atelier de mobilă artizanală din lemn!

cstanp1„Pe zona Romlux, avem de asemenea o serie de măsuri integrate pentru ocuparea forţei de muncă, formare profesională în meseria de dulgher, tâmplar, croitor, împletitor nuiele.

Vrem să înfiinţăm un atelier de mobilă artizanală din lemn şi construirea unui magazin de prezentare a produselor artizanale.

De asemenea, dorim în zona respectivă construirea de locuinţe sociale, construirea unui Centru de zi educaţional tip after school.

Avem în vedere proiecte de reabilitare de străzi, care de asemenea sunt eligibile pe Axa prioritară 9. În zona Suseni, dorim înfiinţarea unui after school, construirea de locuinţe sociale, înfiinţarea unui centru medical de urgenţă, amenajarea de spaţii verzi şi reabilitare de străzi.

La această zonă, pe această Axă de finanţare ne gândim la proiecte şi în zona Teiş, proiecte de formare profesională, înfiinţarea unei fabrici de peleţi-bricheţi şi construirea de locuinţe sociale.

Avem în vedere construirea de locuinţe sociale şi în cartierul Priseaca, şi aici coroborat cu un after school şi înfiinţarea unei creşe”, a declarat primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial