20 aprilie 2024

Primăria Târgovişte, lămuriri în scandalul craterului de pe Bulevardul Carol!

crater„Pe Bulevardul Carol au fost lucrări anul trecut, am discutat deja cu constructorul de pe PIDU B, cu Erbaşu, cu menţiunea că acolo au fost lucrări făcute şi de Compania de Apă. Din ceea ce am văzut, este vorba de o reţea de canalizare pluvială veche de vreo o sută de ani care, în acest moment, a cedat.

Am chemat expertul, astăzi  se finalizează expertiza cu cei de la Erbaşu şi după aceea, lucrările de remediere vor fi începute, cu menţiunea că vom scoate probabil toată reţeaua de canalizare veche de acolo şi o vom înlocui cu reţea nouă, este vorba de aproximativ 15 metri traversarea strãzii.

Eu vreau ca într-o săptămână să rezolvăm problema cu tot cu asfaltare. Aştept expertiza ca să vedem cine suportă cheltuielile, probabil că Erbaşu…

Nu sunt cheltuieli prea mari, suma nu este foarte mare, este vorba de o canalizare, o ţeavă de canalizare pluvială care trebuie să traverseze şoseaua plus balastare şi asfaltare, deci cheltuielile nu sunt foarte mari.

Erau şi soluţii de a se betona întreaga zonă, vom vedea… În orice caz, eu vreau ca într-o săptămână lucrările să fie finalizate, cu menţiunea că, în acest moment, constructorul are garanţii destul de importante reţinute la nivelul municipiului Târgovişte care, cu siguranţă, ar fi îndestulătoare pentru a repara problema.

Din păcate, fiind vorba de un oraş cu o infrastructură edilitară destul de veche, probleme din acestea pot apărea, important este să intervenim rapid şi să le rezolvăm.

Am aflat că această canalizare pluvială a municipiului nu se regăseşte în evidenţele Companiei de Apă, mi se pare absolut inadmisibil…

Nu se ştie unde duce canalizarea respectivă, dar o să rezolvăm”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial