30 aprilie 2024
Preţuri mai mici la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte!

Preţuri mai mici la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte!

complex-t„Am discutat cu reprezentanţi din Federaţia Română de Nataţie, şi deja Complexul Turistic de Nataţie este în evaluare pentru a găzdui anul viitor câteva probe din cadrul calendarului Campionatului Naţional de Nataţie şi de asemenea meciuri de polo.

Toţi cei care au venit în municipiu au recunoscut că Bazinul Olimpic de Înot de la Târgovişte este cel mai modern bazin din România în acest moment. Urmează să fie introdus în calendarul competiţional şi Târgoviştea va deveni un reper pe harta nataţiei din România.

Şi dacă tot vorbim de Complexul Turistic de Nataţie, vreau să vă spun că în proiectul privind taxele şi impozitele locale pe anul 2017 va avea loc o scădere de tarife în contextul în care am primit de la Ministerul Dezvoltării acceptul pentru a face lucrul acesta.

Tarifele nu aveau cum să fie schimbate pe parcursul anului, dar începând cu 1 ianuarie, nu va mai exista taxă de parcare la Complexul Turistic de Nataţie şi vor exista şi diminuări ale tarifelor, atât pe zona de strand, cât şi pe zona bazinului olimpic. Eu cred că încet, încet va reprezenta unul dintre principalele puncte de atracţie din judeţul Dâmboviţa. (…) S-a introdus gratuitate pentru copiii între zero şi şapte ani, atât pe zona de strand, cât şi pe zona de bazin olimpic.

De asemenea, la strandurile exterioare avem o scădere a preţului, astfel taxa de acces adult de luni până vineri – 20 lei de la 30 lei, acces adult în zilele de sâmbătă şi duminică – 25 lei de persoană de la 35 de lei. De asemenea, pentru copiii cu vârsta între 7 şi 18 ani, avem de la 15 lei la 10 lei de persoană pe zi, iar în zilele de sâmbătă şi duminică de la 17,5 lei la 12 lei de persoană pe zi. Totodată, abonamentul pentru copii cu vârste între 7 şi 18 ani, elevi, studenţi şi pensionari, de la 110 lei pe lună a scăzut la 80 lei pe lună. Şi pe zona de bazin avem scăderi, acces adult de luni până vineri 20 de lei de la 25 lei, acces adult sâmbătă şi duminică 25 lei de la 30 lei, acces gratuit pentru copii între zero şi 7 ani.

De asemenea, pentru copiii cu vârsta între 7 şi 18 ani, elevi, studenţi, pensionari, de luni până vineri inclusiv, avem 10 lei de persoană de la 12,5 lei de persoană cât era înainte. Sâmbătă şi duminică – 12 lei de la 15 lei. La terenul de tenis, pe timp de zi, de la 30 lei ora la 20 de lei ora, pe timp de noapte de la 40 de lei a scăzut la 30 de lei, terenul de minifotbal, pe timp de zi, de la 100 de lei la 50 de lei ora, pe timp de noapte de la 120 lei la 80 de lei. La fel şi la terenul de baschet, pe timp de noapte de la 40 de lei a scăzut la 25 lei ora şi de asemenea a fost eliminată taxa de parcare de 10 lei.

Astfel, la acest moment, avem tarife foarte flexibile. Sunt tarife care ne dorim să încurajeze prezenţa turiştilor într-un număr cât mai mare la Complexul Turistic de Nataţie. Totodată, la Târgovişte se va antrena şi Lotul Naţional al României de Polo fete şi vrem pe viitor să extindem colaborările cu Federaţia Română de Nataţie, cât şi cu Federaţia Română de Polo.

În acest moment, toţi cei care au venit la Complexul Turistic de Nataţie s-au declarat încântaţi de condiţiile pe care le oferă bazinul olimpic de înot”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial