2 mai 2024
Primăria Târgovişte se mândreşte cu Grădina Zoo! Mergi să vezi schimbările!

Primăria Târgovişte se mândreşte cu Grădina Zoo! Mergi să vezi schimbările!

zoogConducerea Primăriei Târgovişte este mândră de cum arată Grădina Zoologică din localitate!

Reprezentanţii administraţiei locale au alocat fonduri pentru reabilitarea aleilor din cadrul grădinii zoo, iar rezultatul este cel scontat.

Infrastructura nu mai fusese modernizată din anul 1970! Gabriel Boriga, edilul şef al Târgoviştei, a declarat că numai pe 1 iunie, grădina zoo a fost vizitată de peste 2000 de vizitatori.

„S-au turnat 1800 mp de asfalt, ceea ce face accesul facil şi plăcut atât pentru cei care merg cu copii mici, cu cărucioare, cât şi pentru cei care vin cu role sau biciclete.

Împreună cu doamna director Maria Biculescu, am discutat despre o modernizare a fostului sector în care erau felinele, care acum este dezafectat.

Vom avea cel mai modern loc pentru păsările exotice. Avem un proiect care să facă din Grădina Zoologică un loc şi mai atractiv.

Sunt lucruri care spun că facem lucruri bune la Târgovişte, ne gândim şi la cei mici şi la cei mai în vârstă, deopotrivă”, a declarat Gabriel Boriga.

 „Nu sunt foarte multe grădini zoo de acest fel în ţară. Nu ne comparăm cu cele de la Barcelona sau Valencia, dar pentru partea de sud a României, Grădina Zoo de la Târgovişte este un punct de atracţie”, a subliniat şi Gabriel Cioacă, citymanagerul oraşului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial