5 mai 2024
Preşedintele USR Dâmboviţa, despre ruperea alianţei dintre PNL şi PSD: “S-au unit în jurul banilor, se ceartă tot pe bani”

Preşedintele USR Dâmboviţa, despre ruperea alianţei dintre PNL şi PSD: “S-au unit în jurul banilor, se ceartă tot pe bani”

“S-au unit în jurul banilor 💰, se ceartă tot doar pe bani 💸.

PNL Dâmbovița anunță public că rupe alianța județeană cu PSD 🤝❌. Motivul nu e legat de gafele de proporții din ultimii ani 🚫, nici de dorința de a pune brusc cetățenii pe primul plan 🙅‍♂️👥. E legat, firește, de bani. Concret, de faptul că primarii liberali n-ar primi de la social-democrați banii „cuveniți”

💼🚫. Firește, ca-n orice ceartă, ambele părți se acuză acum de incompetență 🗣️🗣️. Curios, asta nu s-a întâmplat cât timp și-au putut împărți nestingheriți „ciolanul” 🍖.

Eu unul nu-s tocmai impresionat 🤷‍♂️. Cele două partide gemene și-au mai aruncat de-a lungul anilor vorbe grele, doar pentru a sfârși împreună 🫂. Anunțul liberalilor dâmbovițeni n-ar trebui luat prea tare în considerare, cu atât mai mult cu cât PNL și-a încălcat flagrant principiile atunci când s-a întors, în anii precedenți, înspre partidul cu care se jurau că nu vor mai colabora, PSD 🐍.

Sper astfel ca electoratul să țină minte acest lucru, în acest an, acolo unde contează: La vot”, a spus deputatul Daniel Blaga, preşedintele USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial