28 aprilie 2024
Preşedintele Chindiei este contestat şi de colaboratori! Pompiliu Nedelcu i-a dat peste nas lui Crăciunescu!

Preşedintele Chindiei este contestat şi de colaboratori! Pompiliu Nedelcu i-a dat peste nas lui Crăciunescu!

La început timide, vocile celor care nu sunt de acord cu politica dictatorială a lui Ion Crăciunescu la Chindia au început să se înmulțească și să se facă auzite tot mai pronunțat. Pe ici, pe colo, se mai tânguia firav câte un reproș la adresa lui Crăciunescu, însă poziția de conducere la Chindia a fostului arbitru internațional era așa de securizată, încât doar un inconștient ar fi riscat să-l contrazică. La început contestat prin anonime împrăștiate la redacții, pe care nu le-am luat în seamă tocmai datorită acestui aspect, de ascundere a identității și a responsabilității, Crăciunescu a început să atragă îndoieli.

A închis ochii când Sică Bârdeș a folosit un junior pe fals într-un meci cu Chimia Brazi, nu a luat măsuri atunci când la juniori au apărut jucători de la FCM Târgoviște, fără un accept prealabil din partea clubului de la Șotânga, nu ne-a convins că vrea o rejucare la un derby juvenil cu Nucet, câștigat pentru că nu a ajuns ambulanța la timp, i-a luat antrenorului Costel Pană dreptul de a alcătui lotul sau de a se implica la nivelul transferurilor, l-a jignit pe fostul organizator de competiții Ioan Negoescu așa de tare, încât a părăsit echipa, plus că nu a lămurit niciodată aspecte precum pătrunderea Chindiei în Liga a-III-a sau în ce constă implicarea lui Gică Popescu. Acestea ar fi doar câteva din „mărunțișurile” care ne-au pus pe serios pe gânduri.

Ruptură între Florin Popescu și Crăciunescu?

Dacă până acum se bucura de sprijinul total al colaboratorilor, Crăciunescu a început să fie contestat și din interior. Primul care i-a dat peste nas a fost Pompiliu Nedelcu, cel care a ocupat inițial funcția de președinte executiv la Chindia. Cum Crăciunescu a declarat că federația a oferit Chindiei un loc în Liga a-3-a în urma unei cereri de înscriere, Nedelcu l-a contrazis imediat, probând cu documente semnate chiar de primarul Gabriel Boriga.

„Chindia a pătruns în Liga a-3-a printr-o fuziune cu CSM Târgoviște, în urma unei cedări de loc, schimbând ulterior denumirea clubului”. Că Nedelcu este unul din apropiații președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Florin Popescu, este de notorietate, doar că până și inițiatorul acestui proiectul fotbalistic l-a „ars” pentru prima dată la nivel declarativ pe Crăciunescu. „Purtătorul de cuvânt al clubului este Gabriel Bengea, iar aducerea la club de domnul Crăciunescu a unei asistente este cu totul altceva”, a ținut să puncteze Florin Popescu.

Asta, după ce cu câteva zile înainte Crăciunescu a transmis presei că și-a angajat o asistentă personală care să reprezinte clubul în relația cu presa, iar Gabriel Bengea a fost, este și va fi cel care se ocupă doar cu redactarea programului de meci. Până la urmă, dacă Chindia nu va avea drept de promovare vreme de trei ani, chiar nu prea își mai are rostul prezența lui Crăciunescu la Târgoviște, într-un proiect blocat la nivelul Ligii a-3-a. Chit că sunt voci care insinuează că dorim răul acestei echipe, le transmitem că nu noi am făcut marile greșeli de strategie, de imagine și chiar de documentație și că nu nouă ar trebui să ne fie rușine pentru prostiile pe care le fac alții.

Costin MIHAI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial