28 aprilie 2024
Preparate delicioase, atmosferă de poveste și muzică bună! Nu ratați petrecerea de pe 22 decembrie, de la Casa Gurmandului – Hera Events!

Preparate delicioase, atmosferă de poveste și muzică bună! Nu ratați petrecerea de pe 22 decembrie, de la Casa Gurmandului – Hera Events!

Nu ratați petrecerea de pe 22 decembrie de la Casa Gurmandului – Hera Events!

Gazdele vă așteaptă cu preparate delicioase, atmosferă de poveste, muzică bună – marca Sergiu Tudor Band, Daniel Chițulescu și Violeta Constantin, dar și o super tombolă cu trei premii: 1000 lei, 700 lei și 400 lei!

Fie că vreți să începeți să petreceți mai devreme, fie că vreți să vă adunați cu prietenii, familia sau colegii de serviciu, „înghețând” anul, Casa Gurmandului este locul potrivit!

„Pentru că iubim Magia Sărbătorilor, haideți să le întâmpinăm cu bucurie pe 22 decembrie, într-o atmosferă de poveste, alături de Violeta Constantin și Sergiu Tudor Band!

Vă așteptăm să încingem ringul împreună, să putem îngheța anul cu fast și voie bună, la Casa Gurmandului… unde prietenii adevărați se-adună!”, transmite echipa restaurantului.

Petrecerea începe la ora 19:30, iar prețul este de 250 lei/ persoană.

Pentru grupuri de minim 12 persoane, prețul este de 230 lei/persoană.

Pentru rezervări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0730 847 175.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial