16 aprilie 2024
Preotul din Buciumeni, acuzat că i-a incendiat maşina preotesei. Camerele de supraveghere au surprins totul

Preotul din Buciumeni, acuzat că i-a incendiat maşina preotesei. Camerele de supraveghere au surprins totul

preo3Un preot din Buciumeni, este cercetat de poliţişti după ce i-ar fi incendiat maşina soţiei sale, de supărare că femeia l-a părăsit.

De altfel, ea povesteşte că a decis să plece de acasă, pentru că părintele devenea violent la beţie. preo7Joi, preoteasa şi-a găsit autoturismul scrum în parcare, iar anchetatorii au dovezi că preotul ar fi pus focul.

preo4Preotul, în vârstă de 59 de ani, este căsătorit de 33 de ani şi este tată a două fete mari. Soţia lui mărturiseşte că, în toţi aceşti ani, a avut de suferit din cauza patimei soţului ei pentru alcool.

preo6Daniela Popescu, preoteasa: Aseară, în jur de 7.00, am fost sunată de proprietarul apartamentului unde locuiesc şi Poliţia Pucioasa, că mi-a fost incendiat autoturismul. După înregistrarea de pe camerele de luat vederi, soţul meu. Au fost nenumărate discuţii”.

Reporter: „Este un om violent?”.

Daniela Popescu, preoteasa: „Când bea”.

preoPoliţiştii au intrat în posesia înregistrărilor făcute de camerele de supraveghere ale clădirii.

preo9Adrian Ana, vecin al păgubitei: „Soțul! Gelozie, ce-o fi fost, a turnat benzină şi a dat foc. Surprins de camere, da, în ziua mare!”.

preo8Vestea că preotul a fost luat de poliţişti pentru incendierea maşinii preotesei s-a răspândit ca un fulger printre credincioşii din Buciumeni. Oamenii îi iau apărarea părintelui şi spun că soţia ar fi trebuit să-i rămână alături.

preo1Viorica Petrescu, enoriaşă: „Pe stradă e foarte blând. Eu cred că singurătatea l-a împins”.

Aurica Budoiu, enoriaşă: „Ca preot în biserică şi când venea de slujea, nemaipomenit. Mai şi bea, dar trebuie să stăm să suferim”.

Reporter: „Doamna ar fi trebuit să stea să sufere?”.

Aurica Budoiu, enoriaşă: „Păi şi normal! Trebuie să stăm!”.

Enoriașă: „Eu îl ştiu de om de toată isprava, şi-a educat două fetiţe, le-a şcolit”.

preo5Preotul va fi cercetat în stare de libertate şi riscă până la șapte ani de închisoare. Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere. Între timp, au emis şi un ordin de protecţie provizoriu, prin care acesta nu mai are dreptul să se apropie de soţia sa.

Anchetatorii spun că bărbatul a mai fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

preo2sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial