20 aprilie 2024
Prefectul judeţului Dâmboviţa, precizări despre Recensământul Populației și Locuințelor

Prefectul judeţului Dâmboviţa, precizări despre Recensământul Populației și Locuințelor

“Am organizat o dezbatere cu primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale din județ, care a avut ca temă Recensământul Populației și Locuințelor, ce se va derula în anul 2022.📊🗒Detaliile tehnice au fost oferite de directorul Direcției de Statistică Dâmbovița, Elena Brezeanu. 📑Am solicitat tuturor celor prezenți să informeze cetățenii cu privire la desfășurarea recensământului și să acorde sprijin logistic necesar în derularea acestuia în condiții optime.

De asemenea, pe această cale, adresez, tuturor dâmbovițenilor, rugămintea de a trata cu seriozitate această cercetare statistică de mare complexitate.

Cetățenii trebuie să conștientizeze că datele culese și centralizate vor sta la baza politicilor și implementării proiectelor economice, sociale și administrative.

🖥📱 Acesta va fi primul recensământ în format complet digital și va asigura o transparență totală în colectarea datelor, în temeiul cărora vom putea propune măsuri concrete care să conducă la soluționarea unor probleme reale ale comunităților locale”, a precizat Claudia Gilia, prefectul judeţului Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial