27 aprilie 2024

Prefectul de Dâmboviţa – “Punctul de informare de la Târgovişte, O RUŞINE!”

prefectim„Este o ruşine pentru Târgovişte acest punct de informare pe care l-a plantat cineva ca nuca în perete. Eu nu ştiu cine a putut să aprobe, ce consiliu local a putut să aprobe, să strice toată simetria acestei pieţe care este de atâţia ani făcută şi urma să fie în reabilitare, să facă o pleaşcă.

Este o mizerie ce se întâmplă, un dezastru. Nu se controlează treburile acolo şi cea de-a doua administraţie nu a avut timp să intre pe ele.

Nu pot să accept cum dumneavoastră, care sunteţi acolo, aţi putut să lăsaţi să curgă până aici. Am încercat, am vorbit şi cu Ministerul Dezvoltării, cu toată lumea.

Nu se poate să mă consider părtaş la mizeria aceasta. Cum mai reabilităm noi piaţa aceasta de aici.

Sunt 100 de ani de la Unire, puteam să gândim un monument. Facem un centru de informare ca unii să-şi ia jumătate din bani. Cred că trebuie să se investigheze treaba asta pentru că strică toată arhitectura Pieţei Tricolorului.

Dacă am să pot şi legea îmi permite, am să suspend autorizaţia de construcţie. Îmi reproşează cineva: nu mai putem că pierdem banii. Păi dacă trebuia să înceapă de un an şi începe la un an, a cui este vina!?

Informarea trebuie să fie ori în Parcul Chindia, ori la poarta Complexului Naţional Muzeal, nu aici. Nu putem doar să ne mai gândim cum să mai furăm bani.

Cu şase miliarde un om sănătos îşi face o casă. Nu pot să fac doar trei lemne.

O să vedeţi cum arată. Sunt curios: cine a semnat, cine a proiectat, ce firmă a câştigat, dacă s-a respectat legislaţia.

Nu ne putem bate joc de oraşul acesta! De aceea arată aşa. Sunt construcţii aiurea în oraş”, a precizat prefectul Ioan Marinescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial