23 aprilie 2024
Prefectul de Dâmbovița, DEZVĂLUIRI BOMBĂ! “Patronul de la Atyc are intrări peste tot, că are mașini puse la dispoziția unora din Ministerul Transporturilor!”

Prefectul de Dâmbovița, DEZVĂLUIRI BOMBĂ! “Patronul de la Atyc are intrări peste tot, că are mașini puse la dispoziția unora din Ministerul Transporturilor!”

atyc„Constat că, în afară de semnalele pe care le trag eu, nu prea se mișcă lucrurile… Fac publică solicitarea prezenței Corpului de control de la Ministerul Transporturilor în județ, care să verifice modul în care se transportă cetățenii la toate firmele, nu numai la firma Atyc, care este culmea indolenței și a bătăii de joc față de oameni.

Vreau control și pe faptul că acolo sunt lucruri care fraudează bugetul statului prin niște artificii de transfer a personalului, între firmele aceluiași patron, astfel încât să nu mai plătească asigurările sociale. Își dau demisia într-un termen care nu intră sub incidența legii și se duc dincolo… Lucrurile se știu. Deci vreau Corp de control de la nivel central.

Sunt informații că patronul de la Atyc are intrări peste tot, că are mașini puse la dispoziția unora din Ministerul Transporturilor și de aceea nu e controlat. Nu se poate. Este în continuare un maidan autogara lor. Nu a făcut nimic, așteptam să se ia o măsură.

Am înțeles că au două microbuze de 5 stele care fac transport pentru persoane din minister. E o informație, luați-o în direct!

Dacă noi nu putem să ieșim din această mizerie din cauza complicităților… Inclusiv au mers într-atât de mult încât au ajuns să influențeze normativele de înființare a unei autogări.

Autogara de pe Tudor Vladimirescu nu trebuie să funcționeze, trebuie ridicată autorizația de funcționare, la fel și cea de la Pucioasa. Deci nu se poate, au mers atât de departe încât au influențat legea, ordonanța de guvern… pe bani, probabil.

Nu se poate accepta așa ceva. Următorul pas este o cerere la primul ministru pentru a veni Corpul de control în județul Dâmbovița.

Este bătaie de joc. Modificăm legea, mergem la Guvern”, a semnalat Ioan Marinescu, prefectul județului Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial