4 mai 2024
Preşedintele PSD Târgovişte a dat în mintea copiilor! Şi bine a făcut!

Preşedintele PSD Târgovişte a dat în mintea copiilor! Şi bine a făcut!

“TSD TARGOVISTE impreuna cu presedintele Partidului Social Democrat Targoviste, Cristian Daniel Stan, au organizat in data de 1.iunie.2013 , in parcul Chindia, momente special dedicate celor mici, dar surprize si pentru cei mari.

“In cortul special amenajat in cele doua locatii, unul in Parcul Chindia altul in Piata Tricolorului , am organizat pentru copiii de toate varstele face-painting, acestia primind cu foarte mare bucurie posibilitatea de a se transforma pentru o zi, ziua dedicata lor, in ceea ce mereu au visat de la printese , diverse animale la personaje preferate din desene animate. Acestia au primit pe langa pictura si acadele.

Pentru trecatori curiosi am pregatit un spectacol de tobe prezentat de trupa “Toom Girls” din care fac parte si membri TSD. Actiunile de asemenea gen au devenit o traditie in fiecare an si ne bucuram ca targovisteni sunt receptivi la aceste forme de spectacol” a declarat presedintele TSD TARGOVISTE Albu Andrei care le multumeste membrilor partidului TSD deoarece se dovedesc in fiecare zi a fi o forta, un grup unit”, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre de TSD Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial