27 aprilie 2024
SCANDAL! Vezi de ce l-au scos din sărite pe Florin Popescu vorbele ”leucoplast la gură” dacă ”nu face ciocul mic”

SCANDAL! Vezi de ce l-au scos din sărite pe Florin Popescu vorbele ”leucoplast la gură” dacă ”nu face ciocul mic”

Ioan Marinescu trebuie să demisioneze din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița! Dovedind că nu și-a schimbat năravul din vremurile când era secretar UTC, Marinescu încearcă să pună pumnul în gura presei, apelând la un limbaj suburban și la tehnici de intimidare specifice bolșevicilor, de care Marinescu nu pare a se fi rupt cu adevărat.

Vicepreședintele CJ Dâmbovița, Ioan Marinescu, cunoscut drept Jean Marinescu, și-a dat în petic, aseară, într-o emisiune găzduită de postul de televiziune Columna TV în Târgoviște. Dovedindu-se ”demn” soldat al unui partid (PSD) care vede în presa independentă un inamic de moarte, Marinescu, în stilul deja consacrat de partidul al cărui membru este, a încercat să-l intimideze pe moderatorul emisiunii, pe care l-a amenințat că îi pune ”leucoplast la gură” dacă ”nu face ciocul mic”.

Tonul agresiv, exprimarea de maidan și amenințările voalate la adresa jurnalistului – care nu a făcut altceva decât să insiste a afla răspunsuri ce vizau evoluția șomajului, dar și alte aspecte ale vieții economico-sociale din județul Dâmbovița – au dovedit o dată în plus intoleranța pe care PSD o manifestă față de tot ceea ce nu i se supune necondiționat.

După ce au încercat să închidă un post tv (Realitatea TV) printr-o Lege cu dedicație, după ce Victor Ponta, în calitate ministru interimar la Ministerul Finanțelor Publice, a blocat conturile celui mai critic ziar la adresa puterii (Evenimentul Zilei), iată că reprezentanți de frunte ai partidului înființat de ”emanatul” Iliescu încearcă să intimideze și să pună pumnul în gura presei locale.

Fără nicio jenă, Jean Marinescu își permite să intimideze și să amenințe, în direct și la oră de maximă audiență, un jurnalist care nu-şi făcea decât datoria.

Cu o presă aproape în totalitate aservită puterii, puținii jurnaliști care își asumă misiunea de a spune adevărul sunt vânați abuziv și fără cruțare de politrucii din PSD.

Consider că atitudinea ”vicelui” CJ Dâmbovița, Ioan Marinescu, este incalificabilă și, în orice caz, inacceptabilă într-o țară membră a Uniunii Europene, unde (teoretic) domnește STATUL DE DREPT. Pentru că transformă proasta creștere și insulta în arme de luptă împotriva presei independente, îi cer lui Jean Marinescu să își dea demisia de onoare din funcția pe care o deține. Asta dacă știe ce este aceea onoare!

DEPUTAT

Lect. univ. dr. Florin POPESCU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial