19 aprilie 2024
Povestea SFÂŞIETOARE a lui Andrei, elevul care nu merge la şcoală pentru că mama lui nu are ce să-i dea să mănânce!

Povestea SFÂŞIETOARE a lui Andrei, elevul care nu merge la şcoală pentru că mama lui nu are ce să-i dea să mănânce!

Povestea lui Andrei te emotioneaza pana la lacrimi!

Baiatul de 11 ani este elev in clasa a cincea la o scoala din Targoviste. Din cauza absentelor pe care le-a inregistrat in ultima perioada, micutul a ramas fara alocatia de stat.

Printre lacrimi, mama lui marturiseste de ce nu si-a lasat de multe ori copilul la scoala – n-a avut ce sa-i dea sa manance…

“A facut absente din cauza ca nu avem pachetel pentru la scoala, nu avem ce ne trebuie, asta e motivul. N-am niciun fel de venit decat alocatia care mi-a mai ramas. Traim din mila fratilor, a parintilor, a vecinilor”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Florina Grigore.

Andrei isi continua povestea emotionanta. Atunci cand ajunge la scoala si primeste corn si lapte mananca doar cornul, iar laptele i-l aduce fratiorului lui cel mic, in varsta de trei anisori.

“Azi de exemplu a venit cu lapticul de la scoala sa i-l dea celui mic sa manance, daca ma credeti… Azi le fac niste cartofiori, de la socrii… Mi-e mila de el sa-l trimit nemancat la scoala”, spunea mama printre lacrimi amare.

Nici mama si tatal lui Andrei nu si-au gasit un loc de munca stabil pana acum. Intre timp, datoriile la apartamentul in care locuiesc au ajuns la sume foarte mari, iar oamenii se tem ca pot fi evacuati oricand…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial