28 aprilie 2024
Poveste de dragoste cu final sângeros, la Titu Târg

Poveste de dragoste cu final sângeros, la Titu Târg

titt6Poveste de dragoste cu final sângeros, la Titu Târg. Un bărbat, de 35 de ani, a fost descoperit, de un trecător, într-o baltă de sânge, în mașina sa, pe marginea Drumului Național 7.

Părinții lui cred că fiul lor ar fi fost atacat de soțul unei femei cu care acesta ar fi avut o relație în secret.

titt5Pe de altă parte, însă, anchetatorii nu exclud ipoteza că omul să-și fi provocat rănile singur.

titt7Ana Dumitru, mama tânărului rănit: “A fost ameninţat de bărbatul lui fata asta, că dacă nu o lăsă în pace are de tras. Şi o trage acum”.

titt2Tânărul este căsătorit şi are doi copii. Potrivit rudelor, acesta ar fi avut o relaţie extraconjugală cu o femeie, la rândul ei măritată.

titt4La un moment dat, soţul acesteia ar fi aflat de adulter şi l-ar fi avertizat pe bărbat să îi lase soţia în pace, în caz contrar urmând să aibă de-a face cu el.

tittIeri, după-amiaza, un trecător a observat pe marginea DN 7, o maşină trasă pe dreapta. Când s-a apropiat, a văzut că şoferul sângera abundent. titt10Martorul a sunat la 112, iar la scurt timp au sosit poliţiştii şi un echipaj de la ambulanţă, care i-au acordat ranitului primul ajutor.

titt11Marius Buga, Pro TV: Medicii din Dâmboviţa au chemat în sprijin şi un elicopter SMURD din Capitală. Tânărul, în stare critică a fost preluat şi transferat la o clinică din Bucureşti, acolo unde medicii se lupta să îi salveze viaţa”.

titt1Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească de unde provin rănile tânărului. Investigatorii nu exclud nici o tentativă de suicid şi i-au audiat pe mai mulţi apropiaţi ai bărbatului.

titt8Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial