28 aprilie 2024

Potlogi – Băgat la închisoare pentru evaziune fiscală!

catuse1Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, depistat de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Potlogi au depistat un bărbat, de 35 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dâmboviţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedespse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 8 luni, pentru comiterea infracţiunii de „evaziune fiscală”.

Cel în cauză a fost arestat şi depus în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni.

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţişti

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au depistat, pe strada Aleea Sinaia din localitate, un tânăr, de 22 de ani,în timp ce conducea un autoturism deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celui în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, un alt bărbat, de 49 de ani, din Gura Şuţii, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un tractor pe raza localităţii, având permisul de conducere necorespunzător categoriei vehiculului condus.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial