25 aprilie 2024
„Poți face lucruri incredibile cu telefonul – De exemplu să-l ții în buzunar și să fii atent când traversezi ori să-l pui deoparte și să ții mâinile pe volan”

„Poți face lucruri incredibile cu telefonul – De exemplu să-l ții în buzunar și să fii atent când traversezi ori să-l pui deoparte și să ții mâinile pe volan”

Webp.net-resizeimage„Poți face lucruri incredibile cu telefonul”. „De exemplu să uiți o oră de el și să te joc cu copiii tăi” sau „Să-l ții în buzunar și să fii atent când traversezi” ori „Să-l pui deoparte și să ții mâinile pe volan”.

Publicitate

Sunt câteva dintre mesajele pe care se centrează noua campanie de responsabilitate socială a operatorului Orange.

Mesaje care deja au început să apară sub formă de panouri publicitare în București.

Scopul campaniei Orange:

„Orange îşi propune să informeze clienţii asupra avantajelor şi mai ales asupra riscurilor legate de folosirea internetului, precum şi asupra diferitelor produse şi programe pe care le pune la dispoziţia clienţilor în acest scop”, spun reprezentanții operatorului telecom.

Planificare:

Campania „Cu toţii avem multă putere, cu toţii avem multă responsabilitate” se concentrează pe trei direcţii de acţiune:

  • petrecerea online a unui timp de calitate,
  • implicare în reducerea decalajului digital
  • folosirea mai eficientă a energiei și a altor resurse ale planetei.

Liudmila Climoc, CEO Orange România:

„Trăim într-o lume digitală cu oportunităţi infinite de comunicare, de inovare și eficientizare a proceselor, iar impactul tehnologiei înseamnă atât beneficii, cât și riscuri pentru clienții noștri, pentru societate și pentru natură.

Suntem conştienţi de rolul important pe care Orange îl are în evoluţia revoluţiei digitale, dar şi de responsabilitatea în construirea unei lumi în care cât mai mulți dintre noi se pot bucura de cele mai noi tehnologii cu cât mai puţine riscuri asociate.”

Campania a fost dezvoltată de Publicis Conseil (Franța) și se desfășoară în mai multe țări.

sursa – paginademedia.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial