16 mai 2024

Poliţiştii şi jandarmii, mobilizaţi pentru Zilele Cetăţii Târgovişte

parada-1Poliția dâmbovițeană vă informează:

În perioada 08-11 septembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi constituite dispozitive suplimentare care vor derula activități specifice pentru ca pe parcursul manifestărilor cultural-artistice prilejuite de Zilele Cetății Târgoviște să nu fie înregistrate evenimente negative.

Polițiștii vor acționa pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică, precum şi pentru asigurarea unei reacţii ferme şi a unei intervenţii rapide la solicitările cetăţenilor.

În atenţia poliţiştilor vor fi şi localităţile unde sunt organizate târgurile tradiţionale de toamnă, respectiv Brezoaele, Cornăţelu, Ocnița și Titu.

Având în vedere că zonele cu aflux de persoane constituie un mediu favorabil comiterii unor fapte de natură contravenţională sau penală, polițiștii le recomandă tuturor cetăţenilor participanţi la festivităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale.

De asemenea, poliţiştii recomandă cetăţenilor adoptarea unui comportament responsabil, respectarea indicațiilor polițiștilor și a regulilor stabilite de organizatori şi evitarea consumului de băuturi alcoolice.

Este necesar ca cetățenii să nu intre în discuții cu persoane necunoscute sau aflate în stare de ebrietate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial