24 aprilie 2024
Politiștii rutieri au constatat noi infracțiuni

Politiștii rutieri au constatat noi infracțiuni

BULETINDE PRESĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au efectuat semnal pentru a opri în trafic, pe drumul județean 716 Priboiu-Glodeni, un autoturism.

Conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea, iar, ulterior, ar fi părăsit partea carosabilă, izbindu-se de gardul unui imobil.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite.

Totodată, polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din Laculete.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din codul Penal.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au oprit pentru control, pe drumul comunal 96, în localitatea Măgura, un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din comuna Hulubești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere, iar autoturismul condus i-ar fi fost încredințat acestuia de către un bărbat de 62 de ani, proprietarul autovehiculului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în art. 335 alin. (1) din Codul Penal.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial