15 mai 2024

I-au tras pe dreapta şi le-au şi făcut dosare penale!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiTrei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii dâmboviţeni pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au oprit, pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de numitul T.M., de 28 de ani, din judeţul Buzău.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost radiat din circulaţie de către autorităţile italiene, în luna septembrie 2014.

Pe numele tânărului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, tot pe raza oraşului Pucioasa, poliţiştii l-au depistat pe numitul D.M., de 53 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice”.

­

Un alt bărbat, de 56 de ani, din Târgovişte, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice”, după ce a fost depistat de poliţiştii târgovişteni conducând un autoturism pe raza localităţii, având o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial