18 mai 2024

Poliţiştii din Găeşti n-au stat pe gânduri după ce l-au găsit în halul ăsta! DOSAR PENAL!

www.mariusbuga.ro_images_crimgaestiUn bărbat a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului

Poliţiştii găeşteni au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de numitul M.V., de 58 de ani, din localitatea Vişina.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

www.mariusbuga.ro_images_catusePoliţiştii dâmboviţeni au depistat un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate 

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa l-au depistat pe numitul M.I., de 20 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Pucioasa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul au fost reţinut şi depus  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial